View Single Post
Old 02-03-2007, 22:27   #27 (permalink)
Antedos
Registered User

Quote:
As dori sa postezi si tu in threadul
http://forum.computergames.ro/4-publ...er-rating.html
ca ai gresit cand mi-ai da ratingul ala negativ,a fost o neintelegere,pentru ca asta a si fost ,din partea mea cel putin,in caz contrar votez si eu negativ la tine pentru ca imi afectezi imaginea de pe forum intr-un mod negativ si nejustificat,nu ca ar atarna prea mult votul negativ,dar e o chestie de principiu si nu te-am inteles de ce ai facut asta.Astept raspuns.Bye.
Asta intamplandu-se dupa ce am intrebat omul despre un hdd, iar la sub 30 de minute a sarit cu pm cu detalii, si i-am spus sa-l cumpar. Mi-a confirmat iar mai apoi m-am trezit ca l-a vandut altcuiva cu care "stabilise anterior" ...

Evident i-am dat bat trader report din moment ce nici macar nu a spus ca hdd-ul e rezervat deci evident era interesat sa-l vanda, iar mai apoi spune ca defapt cineva il dorea, insa nu era sigur daca il mai ia.. ma rog, prostii...

As dori sa fiu si eu lamurit in priviinta asta, pentru ca n-am chef acum sa primesc bad trader rating pentru ca e un hotzoman care vb. cu 20 de oameni doar sa-si stie hardware-ul vandut.

In caz ca Aiwa (ma gandesc, ca tu ai cel mai greu cuvant de spus) considera ca am gresit dant report-ul ala, chiar daca am fost prostit pe fatza, atunci renunt la el. Dar daca e de acord cu mine in ceea ce am facut, si primesc de la userul din quote bad rating, pentru nimic defapt, astept o pedeapsa conform regulamentului pentru el.

Multumesc

Antedos is offline    Reply With Quote