N-am vorbit personal cu tine despre nici un hard disk,ai postat pe forum ca-l vrei,cand am postat dupa tine am spus cumva ca ti-l vand?sau ti-am spus pe private ca ti-l vand cumva?ti-am spus de unde e cumparat si atat,atat si nimic mai mult,da,poate ca greseala mea e ca n-am spus ca e rezervat in momentul in care ai postat tu,dar nici asta nu puteam sa scriu pentru ca nu luasem legatura cu userul maxu ptr ca nu a avut net toata ziua(poate sa confirme),am vb cu el la telefon la ora 17 45 seara,dupa ce ai postat si tu si eu.Din moment ce eu efectiv nu am vorbit cu tine nimic despre vanzarea hard-diskului,nici la telefon,nici pe thread,nici pe pm,nici pe mess si nici prin scrisoare sau cod morse nu inteleg de ce mi-ai dat bad rating,ti-am spus,eu ce sa mai zic ca am fost sa astept la mama naibii sa vand o placa de baza si tipul respectiv nici macar n-a venit?ar trebui sa-i dau lu respectivu vreo 20 de puncte negative,daca respectam raportul gravitatii problemei,fata de "problema" ta,care n-ai facut decat sa scrii un rand pe thread si sa te simti lezat ptr ca ti se cuvenea tie hard diskul doar pentru faptul ca ai postat.In regulament nu scrie ca eu trebuie neaparat sa scriu ca e rezervat,ceea ce faci tu aici e chestie de orgoliu,sau pentru notorietate.Ai dreptate,lasam pe Aiwa sa decida ce si cum in privinta problemei.Tie poate sa-ti confirme cei cativa useri cu care am facut trade-uri ca sunt cat se poate de serios.Eu am luat problema asta personal,ca puteam s-o las asa,nu mor eu ptr un punct negativ,dar macar daca il meritam,stateam in banca mea si taceam malc,dar in cazul de fata...incerc toate posibilitatile legale puse la dispozitie de conducerea forumului.Si da,citatul de sus e mesajul meu trimis lui Antedos,recunosc tot ce am scris acolo,inclusiv treaba ca eu sa-i dau la randul meu lui un punct negativ,ca vorba aia,e un trade si inseamna ca 2 persoane au facut parte la tranzactie,deci si la randul meu pot sa-i dau rating,nu?ei bine nu e adevarat ca nu am facut nici un trade,din aceasta cauza si inutilitatea acelui trade negativ.
http://forum.computergames.ro/42-van...e-8mb-nou.html - threadul cu pricina