Registered User
Scuza-ma ca eram nervos cand am scris tot ce am scris mai sus si n-am folost space-ul si enter-ul,sa inteleg ca pentru tine semnele de punctuatie ca de exemplu virgula,cratima,punctul si semnul intrebarii nu se pun.
Si daca nu are nici o legatura ,felul in care fac eu un monolog,cu ce se discuta aici de ce ai mai adus in discutie acest aspect?
Ti-am mai citit eu si alte posturi si sa inteleg ca te ocupi cu gasirea greselilor de exprimare si punctuatie ale userilor de pe forum,ma bucur ptr tine ca ai un tel in viata,dar poate ca ar trebui sa vezi cum e lumea reala,sa mai lasi calculatorul sa se raceasca putin ca trece viata pe langa tine si cine stie cat lucruri ,normale de altfel pentru altii,pierzi?
Mi-ai dat acel punct negativ la trade doar pentru ca esti prea zelos,ca un fel de administrator,care ne spune noua ce am gresit,cum sa vorbim corect,cum sa scriem frumos,ca trebuie sa scriem rezervat,ca n-am voie sa-ti dau detalii despre produs decat daca sunt hotarat sa ti-l vand tie,si nici n-am voie sa dau private messages.
Ideea ar fi,demonstreaza-mi tu mie ca eu am vorbit cu tine sa-ti vand hard-diskul,prin orice fel de comunicatie,scrisa si verbala.Arata aici dovezile tale,ori vreo convorbire telefonica inregistrata cu mine,ori o conversatie pe messenger,ori vreun private message trimis de mine,exact ca la un proces.
Stii ce imi pare mie rau in momentul asta? Ca fac toata tevatura asta din principiu,pentru ca stiu ca n-am gresit nimic,si stiu ca tie iti convine asemenea dispute,de-abia astepti sa incepi o discutie in contradictoriu cu cineva,pentru ca tu ptr asta esti aici pe forum,stai in spatele ecranului si gandesti indelung la o replica inteligenta,spre deosebire de realitate,unde pe cale verbala e mai greu sa dai o replica rapida,si care sa nu fie injuratura.
AIWA,imi cer scuze inca o data pentru interventie,sunt unele lucruri pe care nu le poti lasa asa,pur si simplu sa fie,e mai inteligent sa stai departe de prostie,sa nu te afecteze,dar uneori nu poti rezista si....gata,ultimul meu post aici,nu mai incarc threadul cu semnele mele de punctuatie care n-au fost puse.
Antedos,sper ca am scris corect tot ce am scris aici,s-ar putea sa fi gresit un cuvant,o virgula,un punct,o treaba,dar nu conteaza,tu citeste tot si ma anunti pe private unde am gresit,si sper ca nu-mi dai un trade point negativ ptr ca ti-am lezat ochiul,citindu-mi mesajul.