View Single Post
Old 06-03-2007, 12:57   #37 (permalink)
georginho
Registered User

georginho's Avatar

Deci tu ai dat bad rating pe o presupunere,nu poti sa zici ca erai sigur pentru ca n-am vorbit personal noi doi,n-am discutat nimic cu tine cum ca ti-as da hdd-ul.
Cred ca am zis lucrul asta de 10 ori pe tot forumul,cu mine n-ai discutat nimic,ai postat pe thread si atat,asta nu inseamna discutie,asta nu inseamna ca am vrut sa-ti dau tie hdd-ul,asta nu inseamna absolut nimic.
Tu n-ai dreptate nici
- din punct de vedere al regulamentului forumului(pentru ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa scriu rezervat,nici ca n-am voie sa-ti dau detalii despre produs,nici ca n-am voie sa-ti dau pm cu magazinul de unde l-am luat)
- privitor la aria de publicitate cu trade rating-ul(n-am facut trade,deci nu exista cauza(tranzactia) automat nu exista nici efect(rating bad/good))
- din punct de vedere moral/etic/bun simt ,pentru ca noi doi n-am schimbat nici macar doua vorbe unul cu celalalt in privinta hdd-ului,cumva am vorbit ca ti-l dau si nu ti l-am mai dat,sau am zis ca ne vedem si nu ne-am vazut,sau am zis ca vorbim la telefon si nu s-a intamplat?

Citeste threadul meu cu placa de baza,userul Tzorrro mi-a spus ca o vrea 99% am si vorbit la telefon de vreo 3 ori,parca si pe mess,nu mai tin minte asta,am stabilit sa ne vedem la unirii,m-am dus,am asteptat o jumatate de ora,am sunat de vreo 5-6 ori la el,n-a raspuns,n-a venit,nu nimic.
Iti dai seama ca m-am suparat,dar nu mi-a trecut prin cap sa-i dau bad rating,e de ajuns ca se simte el jenat(cred) ca m-a pus pe drumuri degeaba.
That's about it with everything.
PS:Nu judeca un om dupa o singura greseala,denota ori ca n-ai experienta de viata ori ca ai subliniat orice greseala cat de mica ai gasit pentru ca sa-mi dai peste nas,in lipsa de alt subiect de care sa te legi,in ceea ce ma priveste.

georginho is offline    Reply With Quote