View Single Post
Old 06-03-2007, 19:15   #40 (permalink)
georginho
Registered User

georginho's Avatar

Eram sigur ca o sa ajungi la treaba asta cu faptul ca ti-am afectat toate planurile tale,alta varianta nu mai era de care sa te legi(m-ai jignit,mi-ai dat bad rating,m-ai facut incult,mincinos).
Pai atunci sa despicam firul in 4,sa presupunem de amorul artei ca te grabeai,ca ai refuzat nu stiu cate oferte din cauza ca "eu ti-am spus ca-ti dau hard-diskul"(inca o data,n-am vb niciodata cu tine,nu ti-am promis nici un hard-disk).

Ok then,tu ai postat la 27-02-2007, 16:26 ca vrei hdd "cred ca ti-l iau io, dar mai vreau niste detalii, unde e garantia, etc. Ca pe net e 2.3 nou, asa ca macar sa stiu pe ce dau banii."

- eu am postat la 27-02-2007, 16:54 "hdd-ul are factura si garantia la *****.ro,exact de unde am zis ca l-am cumparat in primul post."

- ti-am dat pm la 27-02-2007, 16:55 " hdd-ul are factura si garantia la www.******.ro ."
Dupa toate astea precizez ca antedos nu mi-a trimis nici un mail,pm,mess,telefon,posta,etc.
La ora 17 45 l-am sunat pe maxxu sa-l intreb daca mai vrea hard-diskul,el a zis ca da,ca n-a apucat sa vorbeasca cu mine ca n-a avut net toata ziua.
Am stabilit sa ne vedem la 18 15 la bucur obor(aproape de mine,facand referire iarasi la tzeapa luata cu placa de baza am hotarat sa ma intalnesc mai aproape de mine),maxxu a sunat ca intarzie si ne-am vazut la 18 30,i-am dat hdd-ul,a constatat ca nu e serial number,nici eu nu mi-am dat seama pana in momentul si am decis ca rezolvam problema usor la firma respectiva.
Am ajuns acasa si pe la 12 40 noaptea ma trezesc cu iTrader notification si am presupus bucuros ca mi-a dat maxxu ca e multumit de trade si ma rasplateste cu acel trade point.
Cand ma uit,e de la antedos,eu prima oara imi spun,cine e asta si de ce mi-a dat mie trade point,si dupa aia totul e poveste,ce incepe pe threadul cu pricina si se termina aici.

Deci Antedos,nu-mi spune mie ca tu vroiai sa te vezi cu mine la 12 40 noaptea,cand ai vazut tu ca a postat maxxu ca hdd-ul e la el.
Si ce s-a intamplat de la ultimul meu mesaj pus pe thread,adica intre 16 55 si ora 21 35 cand a postat maxxu si ai constatat ca hdd-ul e dat?
eu zic ca daca te grabeai sa iei hdd-ul ma contactai cat se poate de repede.

Deci concluzia e urmatoarea:teoria cu faptul ca te-am incurcat nevoie mare pica,tu ai vazut ca hdd-ul e dat de-abia la ora 12 42,ptr ca la 12 43 mi-ai dat bad rating,si la 12 44 ai postat pe forum,deci putin te-a interesat de hdd,plus ca e destul de clar ca nu ti-am promis nimic,deci nu stiu pe ce anume te-ai bazat tu.
Deci conform datelor de mai sus,de altfel disponibile pe forum,date,ore,mesaje,posturi,etc, TU NU AI DREPTATE stiu ca acum e greu sa dai inapoi sa spui ca ai gresit,e vorba de orgoliul fiecarui barbat,nu stiu cum as proceda eu in locul tau.
Eu, pana sa dau peste tine am sperat ca o sa fiu scutit de astfel de incidente nefericite(au fost,sunt si o sa fie multe dispute pe forum,orgolii ranite si multe altele),dar uite ca a venit si randul meu din pacate,dar am impresia ca nu ti-ai gasit omul potrivit,sunt un om cu multa rabdare,recunosc si orgolios,nu las de la mine in situatii de genul asta.
Si am sa merg cu tine pana in panzele albe,pana una-alta tu m-ai facut in toate felurile(mincinos,incult,hotzoman)si restul lumii,in afara de tine,stiu cum sunt eu,daca iti face placere ia apuca-te si citeste-mi toate posturile si thread-urile si ai sa vezi ca am respectat regulamentul intern intru-totul.
So...teoria cu faptul ca te-am incurcat si ca ti-am distrus toata treaba(bineinteles ca eu sunt vinovat si ca a plouat ieri) pica.
Aveti atasat mai jos orele la care s-a postat,plus toata discutia mea cu antedos,cand i-am promis un hdd fara sa-mi dau seama.
Edit: si cred ca te pot contrazice toti userii de pe aria de publicitate ca din ce ti-am spus eu(post pe thread si mesaj pe private)nu poti ajunge la presupunerea ca ti-l dau tie sau ca e rezervat pentru tine.
Sunt din 2004 pe forum si chiar daca am putine posturi scrise asta nu inseamna nimic, intru zilnic pe forum si citesc ce mai e nou,ma amuz la posturile altora si la certurile altora,vad ce mai e de vanzare,ce preturi,sa mai stiu si eu piata,dar nu intervin ptr ca nu alerg sa scrie sub nickname-ul meu o cifra cat mai mare,plus de asta am invatat din ce au patit altii in diferite circumstante,si inca o data iti zic,nu ai dreptate.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	print1.jpg
Views:	36
Size:	16.5 KB
ID:	194562   Click image for larger version

Name:	print2.jpg
Views:	69
Size:	159.3 KB
ID:	194563  

Last edited by georginho; 06-03-2007 at 19:28..

georginho is offline    Reply With Quote