|
Eu sa ma vad scapat?? uiti ca eu sunt ala cu bad rating? deja e rating-ul ala acolo,n-am scapat de nimic si nici nu vreau sa ma vad scapat,nu am de ce,si daca date precise,ore,mesaje pe private,toate dovezi, ce sustin ca tu n-ai dreptate , sunt prostii atunci chiar ca nu mai am ce sa zic,uite cum e situatia,eu am adus date ce sprijina adevarul meu,pe cand tu cu ce ai venit? cu jigniri,un om sigur pe el si pe adevarul lui nu se leaga de orice greseste celalalt(adica greselile mele de ortografie,sau ca nu folosesc space si enter),un om sigur pe el vine cu argumente concrete,dovezi,opinii obiective si reale.
Pana una-alta tu m-ai jignit si mi-ai dat bad rating,si am avut bunul simt sa nu te fac in nici un fel,pentru ca nu te cunosc personal si nu pot face presupuneri obiective despre tine.
N-am sa renunt,ti-am spus,fac tot ce fac acum absolut 100% din orgoliu,pentru ca stiu ca n-am facut nimic rau si nu suport ca altcineva sa ma atace si sa ma jigneasca fara nici un motiv.
Nu-i dau mesaj lui AIWA ca probabil are casuta plina de tot felul de mesaje,unu in plus de la mine i-ar ingreuna si mai mult munca,asa ca astept sa citeasca tot ce s-a scris aici,mai mult sau mai putin offtopic,sa ne judece si sa dea verdictul,dovezi Slava Domnului,sunt din plin,si poate chiar el sa verifice pm-urile mele,datele,orele si tot tacamul.