Thread: N E W S
View Single Post
Old 09-03-2007, 14:58   #935 (permalink)
parintele
Registered User

parintele's Avatar

RAc-ule, nu e vorba de rautate...e pur si simplu ULUIALA....iti trebuie ceva "balls" ca firma sa concepi si produci asa ceva...bravo lor..piata va fi redusa dar faptul ca exista si DACA va fi si ok optic si functional, e MARE lucru...
e o demonstratie de forta pe care eu unul o admir...nu ca as visa macar in viata asta la asa ceva dar admir oamenii care fac ceva mai mult decat altii ...

cat despre aparatul ala da, si eu ma bucur ca sigma avanseaza mult spre bine ....normal, poate e nevoie de a finisa aceste produse, paote tehniologia inca are nevoie de adaugiri, etc...dar sigma chair arata ca are o idee clara , vizeaza o piata, trateaza clientii serios, le ofera alceva..poate nu e pt toata lumea dar e foarte promitator si sincer eu ma bucur...desi am canon si si ma ating de third party-uri la obiective sau ca nu imi face cu ochiul pentax, faptul ca piata se dezvolta in mod real cu produse de calitate care ridica standardele pe anumite segmente ma bucura....

jos palaria pt sigma, incep sa-i reconsider din ce in ce mai mult...nu ca potential cumparator dar ca statut de firma in piata...bravo lor.

parintele is offline    Reply With Quote