Quote:
Originally Posted by arab Imi place Cosmote...pana acum nu m-a dezamagit...am(de acum pot sa spun ca AM avut) cartela cu 2000 minute pana azi la ora 24!SURPRIZA insa ...deja de vreo 3 ore cred ,imi "papa' creditul care-l mai aveam!Noroc ca am observat ca altfel ramaneam pe 0 euroi!Va atentionez in legatura cu aceasta eroare si pe cei ce mai aveti inca 2000 activa... NU VORBITI IN ULTIMA ZI DE OPTIUNE PREA MULT FARA SA VERIFICATI CREDITUL!  | Cum se poate afla care este ultima zi ? am cartele in toata familia activate cam la 1-2 zile distantza! Quote:
Originally Posted by ak2000 Sms primit astazi de la 1234 pe cartela cu 2000 minute (0765 348 169): Ai o oferta de loializare dedicata: optiunea 300 minute si 300 SMS in retea cu 3 euro/luna timp de 1 an. Activeaz-o
................. | CUM SE ACTIVEAZA?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. |