View Single Post
Old 14-03-2007, 10:07   #62 (permalink)
yoshy262
Registered User

yoshy262's Avatar

Salve all
Nu stiu daca am postat unde trebuie dar..sa vedem

Povestea e destul de veche-11-07-2006
http://forum.computergames.ro/42-van...un-laptop.html

cumparator - unQBen
vinzator - yoshy262
o sa fiu cit se poate de scurt sa nu lungesc vorba

am avut o camera video de vinzare ,unQBen s-a oferit sa facem un schimb pe un laptop dell
una peste alta i-am dat omului camera video ,1 hdd de 40 gb ,si o diferenta de 2.5 mil daca imi aduc aminte pt acel laptop
el nu e din bucuresti si a uitat floppy de la laptop acasa urmind sa o recuperez mai tirziu prin intermediul unui var de al lui sau coleg de la spitalul fundeni

dupa 5 zile ma cauta pe mess sa-mi spuna ca acel hdd este defect
I-am zis ca-i dau banii inapoi ca alt hdd nu am
a ramas sa ma vad cu varul lui care ba era ocupat ,ba a fost plecat din bucuresti
nu dau vina pe el ..cum el e ocupat(fiind student in bucuresti) la fel si eu sint ocupat ca am servici

dupa multe tergiversari si spunindu-i omului pe mess ca as cam avea nevoie de acel floppy sa imi fac un up-date de firmware la dvd-romul care-l aveam la vremea respectiva tot nu am reusit sa ne punem amindoi de comun acord sa-mi recuperez floppy si el banii pentru acel hdd defect

au trecut cam 8 luni de atunci si acum 7 zile imi spune omul pe mess ca el isi vrea banii inapoi pe hdd si sa-mi dea floapa ..eu i-am zis ca nu mai am acel laptop si nu mai am ce face cu floppy dupa ce am schimbat dvd-romul

in fine ..eu nu i-am dat trade rating negativ pe motiv ca acumulatorul nu tinea decit 10 minute si din cauza acelui floppy am fost nevoit sa-mi schimb driveul optic (alt 1 mil aruncati degeaba)

nu vreau sa par eu sfint..dar in clipa in care-l caut pe var de 5 ori si de fiecare data imi zice ca e ocupat si nu poate veni seara decit dupa ora 20 ..pot sa afirm ca in cazul de fata a fost si nepasare din partea lui ..daca intradevar il durea de acel hdd defect vorbea cu varul lui sa-si faca timp si sa se faca disponibil ca sa facem schimbul

unQBen wrote
''Imi pare rau ca trebuie sa fac chestia asta, am incercat in fel si chip sa-l conving sa-mi schimbe hardul dar n-a vrut, a asociat chestia cu faptul ca trebuia sa-i dau un floppy de laptop pe care il am si azi si n-am ce face cu el dar nu s-a deranjat sa vina la intalnirile stabilite sa si-o ia.. imi pare rau dar m-a tzepuit ''
The machine - C2D E8400@AC Freezer 7 PRO/ Samsung 920N/ 4 Gb ddr2 800 Corsair/ Gigabyte P35C-DS3R/ 1x320 gb, 1X400gb, 3x500gb, 1x500gb 32mb buffer/ 2 dvd-rw/ Leadtek 8800gt 512 ddr3/Creative platinum SE/ Carcasa Thermaltake Soprano - 2x coolere Nexus RealSilent 12"/ sursa THERMALTAKE 600W/ UPS APC 1400W@45 MINUTE BACK-UP POWER

yoshy262 is offline    Reply With Quote