am avut la vanzare o placa de baza si un procesor. userul bezz mi-a dat pm cum ca ar fi interesat de procesor, dar fara a-mi spune exact cand il ia (intai mi-a spus ca il vrea atunci, dupa aceea ca il vrea peste cateva zile). in aceeasi zi alt user de pe forum, pe care il cunosc si care stiam ca este serios, mi-a scris pe thread ca vrea sigur sa cumpere procesorul si placa de baza (inca de la inceput am scris pe thread ca as prefera sa le dau impreuna), mi-a dat numarul lui de telefon si a venit in aceeasi zi si le-a cumparat.
concluzia din partea lui bezz a fost ca merit trader rating negativ cu toate ca NU am precizat niciodata ca procesorul este rezervat, cum nici el nu a scris nimic pe thread cum ca l-ar interesa produsul, ci doar mi-a dat pm.
nu mi se pare corect sa primesc trader rating negativ de la un om pe care nu l-am vazut niciodata (nici macar la telefon nu am vorbit), om caruia nu i-am vandut nimic si in fata caruia nu mi-am luat nici un angajament cum ca i-as rezerva procesorul.
thread-ul in cauza este ascesta:
vand multe componente