|
obligatoriu ambii participanti ah??? de ex in cazul meu, eu ce sa fac daca omu nu a mai intrat pe CG de nush cate luni, si anume vre-o 6 (pentru ca probabil nu i-a convenit negativul dat de mine ca replica la al lui, si si-a facut clona, stiu si clona). cu ce am gresit eu ca am vandut produsul unui alt cumparator, dupa ce acest user care mi-a dat negativ a amanat intalnirea si a ramas sa vb peste 2 zile... timp in care eu cum ziceam am vandut calculatorul, deci nu am stabilit cu el o data ora loc fix , nici macar nu ne-am vazut. Este asta motiv de rating negativ? Nu a fost vb ca nu am venit la intalnire, ca avea defectiuni produsul, ca i s-a stricat si alte aiureli...
Regulamentul preciza ultima oara cand am verificat ca ratingul se da in urma unei tranzactii (efectuata, sau neefectuata pt ca produsul nu era conform cu descrierea facuta) asa poate da oricine negative, ca de ex userul nu a redus din pret sau alte si alte nebunii, ratinguri care nu se sterg si nu se sanctioneaza, nu se sterg pt ca trebuie si cel care a dat ratingul sa fie prezent aici in discutie.
caz ipotetic, un user isi face o clona, da negativ nu stiu cui, pt ca nu i-a placut ceva la el, negativ dat total aiurea, ala ramane cu negativul pt ca acea clona sau user nu vine aici sa isi spuna parerea sau sa ceara stergerea ratingului negativ, fie ca nu vrea fie ca nu ii pasa fie ca... and so on
|