View Single Post
Old 21-03-2007, 19:27   #12 (permalink)
Strangelove
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Basescu nu poate fi asemanat cu Iliescu, e o capcana genul asta de abordare. trecand peste toate diferentele de ideologie, morala, discurs etc, masa de votanti difera total de la un personaj la altul. faptul ca-l voteaza in orice conditii (nu e adevarat) ar putea spune altceva: ca e de preferat masei gri a politicienilor din Parlament. votantii lui basescu nu sunt cei de la coada vacii sau din fundul minei, cum era in cazul lui iliescu. sunt cei din clasa de mijloc, ingrijorati de viitorul lor. si ei, in afara ca muncesc, mai si gandesc .

guvernul liberal (semi liberal) nu are sustinerea parlamentului in initiativele (hai sa le spunem) liberale decat daca e sprijinit si de PD. cum PNL-ul nu se impaca cu PD-ul, dar se impaca cu PSD-ul, se spera ca PSD-ul va fi cel care va sprijini initiativele liberale viitoare ale guvernului. complet fals, din moment ce actualul guvern e shantajabil - in profida cocosheniei premierului care sustine contrariul.

lls, interesele politice pe termen scurt nu trebuie atinse luptand alaturi de cei impotriva carora a votat electoratul aliantei. PNL-ul n-a fost ales pentru programul lui politic, e o falsa impresie.
si raportul comisiei felix e de tot rasul. sincer, am ras cu pofta la unele articole (mai ales la ultimul). cred ca pana si eu, in incompetenta mea juridica, as fi fost in stare sa scot un astfel de document. hai sa fim seriosi, comisia si raportul ala sunt niste glume.

ild12, cornitzele alea de care zici tu erau impotriva unor hoti si a unor incompetenti. stiu ca e discutabil acum, cine e hotz, cine e incompetent, dar se pare ca poporul si-a format o parere destul de clara. motiv pentru care patrulaterul maro fuge de anticipate ca dracul de tamaie.

Strangelove is online now    Reply With Quote