View Single Post
Old 02-04-2007, 16:12   #157 (permalink)
raz

raz's Avatar

Quote:
Originally Posted by AxA View Post
Care-i problema ta?! Am spus eu undeva ca e bine ce-au facut USA si UK in 80?!
Am spus care-i parerea mea, ca e bine ca Saddam a fost inlaturat. Asta n-are nici o legatura cu faptul ca a fost pupat in kur 20 de ani inainte...
Tu nu ai inteles

De cand parerea ta sau a lui bush sau a oricarui altui om - reprezinta litera de lege ? Noi, eu tu, americanii, toti pe lumea asta, ar trebui sa traim in secolul 22 dupa niste legi internationale guvernate de diferite organisme gen ONU unde nu ai avea voie sa invadezi o tara fara sa ai dovezi solide - nu masluite cum au facut americanii.

Daca vorbim de benefic ....benefic era sa fie eliminat sadam acum 25 de ani, cand adevarat era ultra evil. Nu sa-l invadezi fara motiv dupa 25 de ani dupa ce a comis niste crime ingrozitoare la care impocritii de Americani si Britanici inchideau ochii. Mult mai benefic mi s-ar parea inlaturarea lui Bush si Blair...

Quote:
Erau foarte fericiti si pe vremea lu' Saddam. Mai ales gazatii
O mai zic de 1000 de ori...gazatii aia erau gazati cu gazele pe care SUA si UK le livrau ilegal iraqului - sunt la fel de partasi la chestiile astea ca Sadam. De ce pla mea nu au intervenit mai devreme ? De ce nu l-au eliminat in 90 ? De ce l-au incurajat ?
Si daca ai face un numar al civililor care au murit in 20 de ani de mana lu Sadam si cei care au murit sau sunt raniti de cand cu invazia Americana, plus sutele de mii daca nu milioanele de refugiati...ai fii mirat cum sta treaba. Binenteles ca Sadam era TEH EVIL ...dar varza care este acuma in Iraq cred ca le intrece pe toate.

raz is offline    Reply With Quote