|
Salut baieti.
Am o rugaminte la voi!
Spuneti-mi si mie o discoteca de week-end (Bucuresti - Sambata sau Vinerea) in care sa fie admosfera (adica sa nu fie mai multi care stau la mese decit pe ring),sa nu fie 1 fata la 10 baieti,si sa NU bage numai house si fara manele!!!
Mentionez ca am stat 7 ani in regie in care bateam discotecile cu preponderenta Maxx,R2 (cind era in floare-ce vremuri!),Blue Night.
Dumars-ul mi se parea de pe atunci de kko cu burtosii care stau la mese cu caramida in buzunar si alpinistele care le dansau in poala...
Am fost acum 2-3 saptamini in regie si am ramas profund dazamagit fata de perioada 2000-2004 cind ma duceam eu.Era plin numai de pustani de liceu , 1 fata la 5-6 baieti si NUMAI muzica house de m-a disperat (imi place house-ul ,dar sa dansezi o noapte intreaga numai si numai house imi venea sa bat pe cineva de nervi!) As fi vrut sa mai aud si un R&B,hip-hop chiar si latino decit house-ul ala idiot (pina si dansatoarelor de pe boze li se luase de muzica,se fitiiau de colo-colo,nici nu mai dansau).Discoteca in cauza este Maxx si Blue Night.
Astept sa-mi impartasiti din experiantele voastre recente!