View Single Post
Old 05-04-2007, 16:04   #1778 (permalink)
RicaD
Registered User

RicaD's Avatar

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
pyro ai intrat vreodata in R2? daca intrai crede-ma ca numai cand auzeai de clubul asta...vomitai pe loc, instant.
Domnule P@TRYK!
Ai intrat tu in R2 in perioada in care Maxx-ul era doar o cantina (nu se inventase) iar Dumars-ul era o bodega ca alcumva nu-i pot spune,ca sa vorbesti??? Era cea mai tare discoteca din regie atunci,la acea perioada ma refeream cind am spus "ce vremuri" ,acum sint de acord cu tine,e departe rau de ce a fost...
Imi aduc aminte ca aveau niste boxe de bass imense,niste cuburi de 1.5x1.5m , scoteau un bass din ala profund de-ti ieseau plaminii daca stateai linga ele (nu cred ca mai era la vremea aia prin Bucuresti asa ceva)...

In perioada aia domnule P@TRYK nici nu stiai ce e aia discoteca! N-am spus ca nu-mi place house-ul,unele piese sint suuuper,dar sa dansezi o noapte intreaga NUMAI house fara sa mai auzi nimic altceva mi se pare mult prea mult...

Si cum bine a zis si PYRO , parca il si vad pe P@TRYK cu ochelari de soare si cu fluierul in gura prin cluburi dindu-si aere de mare house-r!

RicaD is offline    Reply With Quote