View Single Post
Old 05-04-2007, 16:44   #171 (permalink)
raz

raz's Avatar

bogdan george, ca credite oferite, IRAQ-ul era al doilea sau al 3-lea stat in care SUA pompa bani la greu, pe langa Israel ma gandesc (The Reagan administration gave Saddam roughly $40 billion in aid in the 1980s. The U.S. also sent billions of dollars to Saddam to keep him from forming a strong alliance with the Soviets.Saddam's Iraq became " the third-largest recipient of US assistance.). Sadam se imprumutase de la USA enorm de mult, iar americanii fie ei CIA sau alti nu au intrerupt complet legaturile dupa 86...americanii chiar au inchis ochii cand nebunul de Sadam le-a atacat o fregata prin 87 si omoarat vreo 40 de oameni.

Valh eu inteleg ca politica e murdara, si ca America avea interesele ei sa faca chestia asta, dar eu nu inteleg de cand interesele Americii scuza absolut orice mijloace folosite si orice atrocitati ? Asta venind tocmai de la statul care se preteaza cel mai mare sustinator al dreptatii, libertatii si corectitudinii.
Adica sustinerea unui stat terorist condus de un nebun care facea genocid in stanga si in dreapta.

La fel ce au facut rusii, Doamne fereste, sau chinezii in tiananmen, sunt lucruri ingrozitoare - dar parca te astepti la ticalosii din astea din partea lor pentru ca stii ca au fost evil, si era spus peste tot la televizor si in stiri ca astia-s EVIL. Dar ce face America de cele mai multe e musamalizat, daca nu ar fi internetul acuma sa am parte o varietate de surse, probabil ca si in momentul actual as fi un sustinator al americii, pentru ca acum 7-8 ani chiar eram.

raz is offline    Reply With Quote