|
Flavian: Stiu in ce ma bag, in sensul ca sunt constient de limitarile si timpii mari de editare ai HDV. Eu am experienta in fotografie si acolo ca in toate celelalte domenii intotdeauna am regretat cand am ales varianta mai usoara/convenabila uneia mai profesioniste pentru simplul fapt ca sunt timpi morti in evolutia pe domeniul respectiv. Daca eu vreau sa ajung sa filmez HD nu exista solutie mai buna decat sa incep cu HD, in cazul extrem in care nu ma descurc de nici o culoare o sa filmez SD la calitate mai slaba cu FX1 pana cand ma dumiresc si o sa trec dupa pe HD.
Dar nu sunt 100% decis pe FX1, e posibil sa cumpar una second hand saptamana viitoare si de asta m-am axat pe acest model. Am citit numai reviewuri bune si obiectivul oarecum wide (fata de FX7 de ex) mi se potriveste mai bine. Daca ai alta sugestie in aceasta privinta te rog sa-mi spui, am deschis si un topic pe sectiunea video insa nu am gasit pe nimeni care sa se priceapa si sa fie dispus sa ma ajute.
Multumesc pentru ajutor, in urma sfaturilor voastre o sa incerc sa mai fac rost de niste bani si sper sa incropesc ceva decent.
|