View Single Post
Old 05-04-2007, 21:09   #100 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

Nu ma superi..din contra la cat de negru sint...postul tau ma face sa zimbesc ...amar dar inca zambesc! Ce vrei sa fac...sa caut acum ce am spus de cel putin 3 ori ca AIWA nu mai vrea sa faca educatie? Sa ivat eu lumea cum sa se exprime intr-o colectivitate? Mi-ai dat ceva PMuri in decurs de 1-2 zile(eu am in acesta perioada o problema ..un deces ca sa se lamureasca lumea de ce in 2 zile am postat mai subtire) si eu te-am indrumat aici sa-ti expui problema si sa gasim o solutie! M-am sarurat de acuze ca x sau y fac afaceri cu mine...si fel de fel de acuze! Legat de incetineala cu care raspund la PMuri ..am bagat undeva o poza uite asta: http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1173731796 si asta ca sa vezi ca am ceva treaba...si incet incet in timp le citesc pe toate..ce merita a fi raspuns raspund..ce nu merita(barfe, acuze ..exagerari..)sterg!
Problema ta e simpla... esti in stare sa-ti sustii punctul de vedere clar si fara chestii aditionale vei avea castig de cauza...nu am timp si nici nu-mi propun repet sa invat pe xa sau y sa vorbeasca frumos cu tine...unii publica si discutia de pe yahoo sau din mailurile lor..NU MA INTERESEAZA..sint discutiile voastre! Ce pot sau ce ar trebui sa fac? Sa scot o mana din monitor si sa-l urechesc bine pe gonzo? Eventual sa-i fac si un ochi vanat?

am plecat la priveghi..va doresc o seara placuta si linistita!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote