View Single Post
Old 05-04-2007, 21:37   #172 (permalink)
bogdan george
Love & peace!

bogdan george's Avatar

Quote:
Originally Posted by raz98 View Post
bogdan george, ca credite oferite, IRAQ-ul era al doilea sau al 3-lea stat in care SUA pompa bani la greu, pe langa Israel ma gandesc (The Reagan administration gave Saddam roughly $40 billion in aid in the 1980s. The U.S. also sent billions of dollars to Saddam to keep him from forming a strong alliance with the Soviets.Saddam's Iraq became " the third-largest recipient of US assistance.). Sadam se imprumutase de la USA enorm de mult, iar americanii fie ei CIA sau alti nu au intrerupt complet legaturile dupa 86...americanii chiar au inchis ochii cand nebunul de Sadam le-a atacat o fregata prin 87 si omoarat vreo 40 de oameni.
Nu stiu exact care e treaba cu banii, insa intr-adevar americanii au incercat sa-l mentina pe Saddam oarecum pe orbita lor (sau, ma rog, macar sa nu intre prea mult pe orbita stim noi cui).

P.S. Chiar imi place cum argumentezi acum. La modul general vorbind, cel mai mult ma deranjeaza atacurile furibunde, in care discursul rational ocupa un loc secund fervoarei justitiare. Cred ca de la comunism mi se trage dezgustul fata de atitudinile extreme, de demonizare sau, dimpotriva, de ridicare in slavi a unor subiecte. Peace.

bogdan george is offline    Reply With Quote