View Single Post
Old 07-04-2007, 07:59   #182 (permalink)
valh
Registered User

valh's Avatar

Ivan,nu il scuip pe Razvan,e baiat bun ,numai ca e indoctrinat de politica insidioasa dusa de baietii care cocheteaza cu terorismul.

Raz,nu are legatura cu nimic propaganda mea(da fac propaganda impotriva fundamentalistililor ,Iranul este stat fundamentalist),dar,melodia asta cu raul american o aud din frageda pruncie.Si cu fundamentalistii candidati la premiul Nobel pentru pace. Ori nu e asa.

Am vorbit cu destui arabi care erau ei insisi impotriva liderilor lor si metodelor aplicate. Ce ii impiedica pe irakieni sa isi urmeze o cale democratica acum?Celulele destabilizatoare din interiorul tarii nu sunt formate din irakieni. Ce cauta nemernicii pe teritoriu strain. A ,e mai frumos sa destabilizezi si sa folosesti ca teren de lupta un stat neutru. Sa ii lase dracu' pe irakieni in pace sa isi dezvolte statul democrat fara fundamentalism religios. Si sa stii ,aliatii in Irak ii ajuta enorm pe localnici cu de toate,lucru pe care tampitii de atentatori nu o fac. De ce ataca mereu din zone aglomerate si pline cu copii? Stiu ca aliatii nu riposteaza acolo pentru a incerca sa evite pierderi civile. Astia nu sunt povesti. Baietii nu au scrupule ,s-au saturat si irakienii de ei.

valh is offline    Reply With Quote