View Single Post
Old 09-04-2007, 18:10   #107 (permalink)
Brazylyanu
'90

Angry

Am o mare mare nelamurire cu useru Sensation_Dark , care mi-a dat feedback negativ desi nu am vorbit cu el sa ma intalnesc sau ceva de genu asta.
Sa spun povestea care incepe prin acest topic http://forum.computergames.ro/115-in...a-100-ron.html care vindeam adidasi aia.Omu mi-a zis sa ma duc la el la Gara de Nord sa vada adidasi , si daca ii plac ii ia.Si eu i-am zis daca ii vrea sa vina la City Mall , sau vin yo la Gara de Nord cu conditia sa ii ia 100% , si i-am zis cum sta treaba cu adidasi , ca nu-s originali , mai ales la bani aia , ca sunt noi....etc....Dupa aia am iesit afara(ora 13) .Cand am ajuns acasa(ora 18) ma trezesc cu feedback negativ desi nu am vorbit cu el sa ma intalnesc sau ceva de genu asta.Plus ca ma ia ca n-am telefonul deschis.Pai omule e Pastele , si nu tin telefonul deschis , ca vreau sa stau cu familia plus ca n-am telefon momentan.Dar am lasat un id de mess pe care am vorbit.
Atata timp cat nu l-am pus pe om pe drumuri sau sa-i fi zis ceva si la intalnire sa-i fi adus altceva n-are de ce sa-mi dea calificativ negativ.Astept un raspuns si rezolvarea problemei !!

Brazylyanu is offline    Reply With Quote