Salut, as dori sa mi se scoata si mie ratingul negativ acordat total aiurea in tramvai de userul LLCoolJ pentru o tranzactie care nu a avut loc si pentru care nu era stabilit nimic concret, doar ca mai vorbim pana la o anumita data si ora, iar ratingul este oricum dat inainte de acea data si ora. Repet, tranzactia NU A AVUT LOC, a ramas doar sa vorbim cand putem sa ne intalnim. Atasez discutia de pe messenger cu respectivul, unde se vede clar ca nu a fost nici o tranzactie. El sustine ca a vorbit apoi cu mine pe messenger, dar nu avea cum, din moment ce eu am fost plecat din Bucuresti din momentul in care am vorbit cu el (ieseam pe usa) si nu am ajuns inapoi nici pana la ora la care mi-a dat el trader ratingul, si nici nu am gasit vreo alta conversatie cu el in arhiva (sa fi zis ca a vorbit cu colegii de camera sau ceva...). Si walterc are dreptate, rog ca pe viitor sa fie pedepse mai aspre pentru idiotii care nu stiu sa foloseasca trader rating si il dau aiurea. Am ramas absolut mut de uimire, am trader rating de la oameni de la care am cumparat laptop si telefoane, chestii care sar (unele) de mii de ron si il tepuiam pe el cu o carcasa pe care practic i-o dadeam gratis (10 ron carcasa + sursa). Threadul afacerii este aici:
VAND AMD TB 1800+/ MB MSI KT133 Socket A/ 2x256 SDR PC 133/ HDD WD 40 GB/ SBlive 5.1. Nu am atasat discutia pe yahoo decat pentru a demonstra ca nu au fost nici macar stabilite un loc si o ora fixe de intalnire, darmite sa se efectueze o tranzactie.