Quote:
Originally Posted by MYSTIK Pig, dar eu ce sunt? fata mi-a cerut banii inapoi cand eram inca in relatie. pentru ca am avut o discutie, s-a hotarat sa-mi ceara banii pe cadou. dupa care s-a razgandit, am zis ok, treaca mearga. apoi iar a revenit cu ideea de a-i restitui banii, am zis bine, ii dau. dupa care a zis ca nu-i mai vrea si cu toate astea, i-am dat si i-a acceptat fara ezitare.
userul Caal-Shto poate sa confirme ca povestea e autentica, e un amic.
nu, nu mi s-a mai intamplat. si am primit cadouri mai multe si mai scumpe. si am facut la fel. nu sunt avut, dar de ziua lor (fostelor) cam dadeam si ultimii bani ca sa... <insert non-selfish reason here>.
mom was right: "esti prost tu ca accepti cadouri "scumpe"  | E perfect adevarat...asta e amice :  poate data viitoare ai mai mult norok
__________________ Core2Duo E6400@2128 Mhz || Cooler Noctua NH-U12P || MSI Neo-2 FR || Mushkin 2x 2GB, XP2-8000 || Asus ATI Radeon HD4850 || HDD Western Digital 320+640 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro|| Logitech G15 Gaming Keyboard || Razer Deathadder || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished |