View Single Post
Old 08-05-2007, 19:04   #234 (permalink)
cabron187
Registered User

cabron187's Avatar

@moxo ma sperii sincer si credeam ca am vazut/trecut prin multe

1 nu ma mir daca in urmatoarea ta relatzie intzi faci o condica unde sa semneza ca a primit ceva de la tine (sa o pui in prealabil sa faca si o declaratie de avere inainte si dupa si daca vezi ca i-a mers bine sa-i ceri profitul macar o parte din el )

2 ai noroc ca nu suntem in SUA ca acolo te trezeai si cu o chemare in instantza ... si mai plateai ceva

3 ca te-a anuntat pe mess chiar e jalnic din partea ei .... in locul tau ii trimiteam niste credit si un mesaj mai rautacios prin care sa inteleaga ca e penala

4 e foarte posibil sa fie si vina ta, si vb aia hotu neprins e negustor cinstit, cred ca te-a inselat ca nu mai era fericita asta trea sa realizezi tu si ori sa remediezi ori sa termini tu relatzia ... ideal e sa remediezi dar fiecare alege pt el

5 nu te-a pus nimeni sa cumperi nimic valoros sau sa faci cadouri ... iar cadourile se fac din inima nu din obligatzie... cat despre returnat e penibil (un caz particular adica al meu, nu vad ce as putea sa fac cu cadourile returnate, ce sa fac cu un lantiusor care clar e predestinat unei femei, sa-l dau la urmatoarea (cadou la SH fie el si din aur si l-ar refuza) nici daca as ramine la propriu "in PU*A GOALA" nu imi trece prin minte sa fac asa ceva )

6 in urma relatziei nu mai esti virgin .... crezi ca te cumpara cineva daca mai erai .... ???

7 tu pui la socoteala ciocolatzi, sucuri si alte minuni"consumabile" pe care zici ca le-ai cumparat ??? nu spune ca nu ai maincat si tu din ele (s-a inchis in camera caind le minca sau le dosea ca sa le manince singura??? ) daca o tzi pe a ta fii rational si imparte suma la jumate zgaicenie

8 daca as fi in locul ei dupa avortul ala,(depinde si in ce luna l-a facut.. hai spune sa vad cait te-a dus de nas .. a facut cu tine de fatza un test... tu sa vi cu testu ia sa faca treaba ...vezi ca poate ai uitat sa mai ataugi testu la socoteala) care cred ca ai bagat de seama ca nu deloc placut si care sigur tot tin cauza ta l-a facut sau te-a fraierit pe tine sa-l platesti asta e partea a doua, cred ca te puneam sa ma duci in brate si pana la baie timp de 2 saptamani ...

9&10 le adaug imediat sa vad ce perle ai mai scos
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	parerea mea.JPG
Views:	301
Size:	8.4 KB
ID:	219988  

Last edited by cabron187; 08-05-2007 at 19:16..

cabron187 is offline