Thread: N E W S
View Single Post
Old 08-05-2007, 19:55   #987 (permalink)
meios4us
Registered User

meios4us's Avatar

Eu vad asa: Sony nu cred ca e compania care sa se dea de ceasul mortii ca utilizatorii astia de toate zilele, aka incepatori avizi de icshi, vor cine stie ce calitate. Ei vor sa fie multi icshi si sa fie camera in trend, eventual sa fie cat de mica se poate. Ce mai conteaza acum ca la atata plaja focala se sacrifica enorm de mult calitatea. Sony stie ce vor userii si asta le ofera. Unii insa vor dori in primul rand calitate, nu icshi si alte aberatii (cromatice :P ). De aia exista Canon si politica ei de rahat. Pentru ca ei au un nume in industrie care inseamna ceva. Cred ca de aia nu mai poate Sony ca nu face camere foto care sa scoata imagini bune, o sa vanda mai multe playstationuri sau telefoane, sau televizoare sau ma rog... ce o fi. BTW, pozele din link sunt ce? Wild life? Pai decat la calitatea aia mai bine le admir la altii pe net. A, daca vrei si tu o poza acolo, cum o fi, da, merge. Deci Sony, pt amatorii de gadgeturi si trend si Canon pentru unii care poate vor sa invete ceva mai mult si pot aprecia. Peace

meios4us is offline    Reply With Quote