Pai pina nu-i scoate cuiva peri albi in productie are mai mult iz de proiect personal si mai scade din pompozitatea afirmatiei cu "3 engine-uri trecute prin 8 versiuni". Tot din hobby au venit si licenta si devkitu' de 360? Sau aia cu "currently targeting XBox360" e de pe wish list?
Desi ti-am ignorat pina acum remarcile despre viata sexuala si virsta - nu sintem pe coolgirl.ro - nu m-am nascut ieri. Nu vreau sa continuam pe marginea html-urilor cu liste de feature-uri si realizarilor personale pentru ca nu ma intereseaza sa arunc cu materii fecale in munca ta. Ai facut ceva, bravo tie si treaba ta ce faci mai incolo. Remarcile mele au fost la adresa calitatii "articolului" (daca vroiai sa vezi cum sta textul in pagina puteai folosi
asta si macar nu arata a fanboism) si la afirmatia ca in poza aia se vede extraordinarul skin shader (inca nu m-ai convins cum iti dai seama de diferenta dintre textura si shader). Poti sa iei critica asta cum vrei, da' macar abtine-te de la trimisul altora sa vada "ce si cum".