View Single Post
Old 10-05-2007, 18:46   #2001 (permalink)
gcristi
Registered User

gcristi's Avatar

Quote:
Originally Posted by vasib95 View Post
Puricii albastri nu au nicio legatura cu imaginile remanente. Puricii sunt de la calitatea proasta a semnalului, iar cu imaginile remanente, vezi ca am spus cate ceva mai in spate. Daca plasma are vga 15 pini, poti s-o legi linistit printr-un cablu adecvat, dar nu cred ca vei gasi de 18 m. Eu am reusit s-o leg cu un asemenea cablu de vreo 6 m. Placa video nu ma lasa sa fac decat clona iar calc. vede cele doua monitoare ca pe unul singur. Nu pot sa setez separat rezolutiile. Am setat 1024/766 la 85 Hz, care se pare ca e singura la care plasma merge cat de cat.Problema e ca monitorul poate mai mult, dar daca schimb se schimba si la plasma, si nu e bine. Totusi rezultatele sunt acceptabile. Cu toate acestea, pentru filme e mai bun home cinema-ul cu HDMI. Printre alte avantaje, poti face un surround virtual, care e destul de interesant.
-------------------- Am facut niste poze cu niste materiale HD. Nu sunt cine stie ce, am facut freeze si cred ca la unele m-am apropiat prea tare.
Solutia: placa din generatia 7600(probabil si 7300) si setata in dual view(se seteaza in mod separat rezolutia si refresh-ul pt. fiecare monitor-TV), solutie testata de mine.

gcristi is offline    Reply With Quote