View Single Post
Old 10-05-2007, 19:16   #20 (permalink)
Registered User

[quote=Vlado;37105068]Gamedev.ro mi-se pare ceva genial , primul site unde pot si eu intr-un final sa vorbesc in romana cu alti deveri.
Dar eu sincer nu cred ca voi vedea un joc in curand gen Plasma Phong creat de un roman.
Best indie game of the year , ala e scopul tuturor game deverilor "freebee" romani , sau daca nu e , ar trebui sa fie.
Just my 00,2$
[quote]

Ma, daca tu vrei sa faci un joc doar ca sa ajunga Best indie game of the year mai bine lasa-te/lasa-ne. Ia-ti si tu un job normal (sau mai putin normal, problema ta). Asta e unul din motivele principale pentru care nu a aparut nici un joc finalizat sau macar interesant si pe la noi. Pentru ca toti gandesc 'Ce hobby misto am eu si... poate iese ceva pana la urma si... e acceptabil da... nu am timp sa lucrez la el pentru ca... X motive...' si se considera developeri de jocuri. Ia-ti cei 2 centi inapoi ca nu ma cumperi cu incercari din astea ieftine.

Ori faci un joc, ori nu-l faci. Sau il faci ca hobby si iti formezi o comunitate cu care sa vb. despre el, sa le povestesti ce-ai mai facut la joc etc. De acuma nu inseamna ca esti si developer. Esti amator, da, amator!

Revenind la subiect, scopul site-ului GameDev.ro nu e singular. Pot sa incep sa explic ca de fapt forumul vrea sa uneasca comunitatea romaneasca de 'developeri' intr-un efort comun blabla..., dar nu o zic ca n-are sens. Depinde de perspectiva din care privesti. Eu consider ca GDRO e o oportunitate (deocamdata unica in Romania) de a vorbi despre si de a invata de la alti insi interesati de game dev., de a-ti afisa incercarile 'amatoricesti' in fata altora si primi critici, sfaturi si alte sugestii utile evolutiei tale in acest domeniu. In plus, poti oricand sa inveti de la unul care are mai multa experienta ca tine, daca stii cum sa pui intrebarea potrivita.

http://www.rageofwar.net/

AvatarShell is offline    Reply With Quote