offfff....

, ce sa mai zic si eu, GDRO e un site cu un scop clar, nu un subforum pe un forum de "joace", e direct, special pentru developeri chiar daca au 16 sau 30 de ani, logic ca aia batrani nu se sinchisesc sa se inregistreze pe GDRO, e normal, au alte treburi, insa pentru cei tineri care vor sa vorbeasca cu romani si sa se intalneasca eventual sa discute una alta, sa puna de-un mic proiect ceva, eu zic ca in felul ala si-a atins scopul.
La faza cu cei profesionisti si experti, peste ceva ani si cei tineri poate vor deveni asa ceva, cei care se tin de treaba, asa ca e totul relativ.
Inca o data repet, gamedev.net e tot un forum oamenilor! extins!... nu ai ce pune mai mult pe un site de game dev decat un forum specializat. pentru articole, news, competitii si altele, pana si decedatul flipcode.com era un forum mascat. Eu zic ca site-ul nu a stricat sau deranjat pe nimeni si nici nu o sa o faca, nu iti place, nu il vizita.
Apoi ce mai era...ah da, cu articolul carpit, a fost mai mult de test ala, ca nu era nimic si l-am incropit asa din copy/paste, probabil il voi sterge ca sa nu mai fie nimeni suparat.
Si cu asta basta! D-aia urasc forumistii romani, ca unii chiar se plictisesc, si "critica", in loc sa faca ceva, halal de neamul nostru

. Hai noroc!