12-05-2007, 20:55
|
#26 (permalink)
|
Registered User
Originally Posted by Dark Stiu ca o sa ziceti ca sint roman, forumist, nesimtit, calcator pe nervi, arogant, gica-contra, scuipator pe truda celor mai buni decit mine, taran venit de la sapa care nu apreciaza tehnologia moderna, nerespectuos fata de monstrii sacri ai Scenei, ucigas din fasa al viitorilor carmaci si sweeni mioritici, ca pe vremea cind unii roteau bitii in framebuffer eu ma incaltam cu fesu', ca strivesc corole si/sau alte parti morfologice ale angiospermelor, dar nimic din toate astea nu ma poate impiedica sa-mi dau singur o palma pe spate si sa ma amuz de cit de vizionar pot fi uneori. Primul articol. Spot on.
PS: si template-uri si confuzie intre template-uri si derivare si frienzi care nu exista si cod care nu se compileaza. Si retorica de Ion Creanga. Cum zice reclama, priceless. | Tin sa precizez din start ca nu am nici o treaba cu gamedev.ro. Totusi... daca esti atat de bun de ce nu faci tu niste tutoriale bune sau alte lucruri utile. Este foarte usor sa criticam... nu ?
__________________ |
|
| |