Thread: TV pe net
View Single Post
Old 15-05-2007, 00:55   #17 (permalink)
Merlin
Senior Member

Merlin's Avatar

Metv inteleg acum insa inca o data tin sa reamintesc ca in acest caz proiectul va fi mort din nastere pentru ca veti avea foarte foarte putini clienti care vor fi dispusi sa plateasca pentru asa ceva . Sa nu uitam totusi ca acest serviciu este conditionat in primul rand si de o conexiune foarte buna la internet , iar cum la noi publicul tinta "educat" este majoritatea conectat la o retea de cartier cu un internet destul de firav iarasi este o problema .

Dar ma rog eu va urez bafta, insa daca nu se poate gasi o rezolvare privind ipurile si mai ales accesul de oriunde , practic eu unul nu-i vad rostul , cel putin in Romania anului 2007 . Poate ca peste 10 ani cand televizoarele care se vor vinde si in Cora ( adica ma refer la cele pt publicul larg ) se vor putea conecta singure la internet si vor oferi si o calitate cat de cat ( ca eu pe laptop la un hotel poate pot face rabat sa vad in low res dar nea gicu de la 2 care nu stie despre ce-i vorba cu internet si ipuri, cand o sa vada imaginea mai proasta n-o sa fie prea multumit ) abia atunci sa prindeti clienti ...

Merlin is offline    Reply With Quote