Quote:
Originally Posted by .indie. Si cam la cat se estimeaza a fi abonamentul lunar?
Ma mir ca prea multi studenti din camine vor plati serviciul, iar din ce stiu de la cei ce stau in camine internetul merge foarte prost in exteriorul caminelor, dar merge foarte bine `inside`
Logic ca nu ma pot identifica cu toti dintre ei, faza cu `mi se pare inutil` e ceva pur personal, dar e un forum, doar discutam, nu da nimeni cu parul.
Oricum, e o evolutie.
PS: dar exista acordul distribuirii de catre canalele TV? Nu e nevoie de asa ceva? |
Abonamentul din cate stiu va fi undeva in jurul pretului la o baza de CATV. In cateva zile va fi publicat site-ul cu toate informatiile.
Exista colegi si prieteni care stau prin camine, si au confirmat faptul ca functioneaza ok, s-au facut si conturi gratuite, la care am primit feedback pozitiv. Problemele de care stii tu in camine se pot datora faptului ca exista 500 utilizatori pe acelasi IP, si nu se poate utiliza la capacitate maxima dc++, sau torrente, si atunci, "studentul" tipa.. merge prost. In schimb, pentru un stream de i-TV unde nu se foloseste o tehnologie de tip p2p, probabil problemele acestea nu au aparut.
Exista acorduri cu toate posturile, in cazul in care s-ar fi facut "ilegal" sau "pseudo-legal" nu ne-am fi permis sa iesim cu el public (CERF, presa, site cu inregistrare publica, etc.)
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by .indie. Aia nu e televiziune digitala.
In rest vad ca sunt fix aceleasi canale pe care le prind si cu TV-ul.
E bun pentru cine nu are TV la indemana. |
Digital = over data. Acolo unde calitatea semnalului nu poate influenta "partial" calitatea imaginii.
La digital, ori merge, ori nu merge, fiind stream de date.