Foarte misto! Calitatea mi s-a parut f. buna insa are niste dezavantaje peste care nu stiu daca se poate trece usor:
- latimea de banda - nu oricine are/isi permite 2.5Mbps+, iar daca ii are, nu orice ii foloseste la vizionat TV online
- mi s-ar fi parut f. bun pt. cei plecati din tara, dar am inteles ca merge doar IN tara
- mi-ar fi fost de folost cand sunt mobile, sa intru de pe laptop, dar asta ar presupune sa fac de fiecare data alt cont + cand esti la plimbare nu prea gasesti, de obicei, 2.5mbps+ sub forma de hotspot-uri
- cand ma uit de acasa, ca acum, este extrem de incomod sa schimb postul. Omul mai sta si el in pat cand se uita la TV, nu calare pe calculator ca sa schimbe posturile la un "TV online"
Personal, m-ar tenta asemenea solutie numai in eventualitatea in care abonamentul ar fi mult mai ieftin ca CATV (gen MAX 7-8 ron/luna), dar si asta din motiv ca ma uit f. putin la TV; cuiva care se uita zilnic, mai mult timp, nu cred ca i-ar conveni.
Consider, totusi, ca este o initiativa buna insa nu va aruncati la preturi! Nu cred ca va vor da prea multi banii pe un abon CATV clasic.