Quote:
Originally Posted by ViS Mi-am facut si eu cont pe iTV . Vreau sa spun ca se vede foarte bine si imi merge la fel de bine, dar sincer nu as da mai mult de 10 ron / luna. |
Problema este ca din buget de 10ron se poate scoate doar un pachet de genul "Popular" la Digi TV. Vi se pare interesant?
Ideea este ca este dreptul vostru sa va impuneti un pret maxim pe care sunteti dispusi sa platiti pentru ceva de genul, si veti proceda corespunzator cand va fi disponibil doar cu bani.
Explicatia pe care sunt in masura sa o dau, legata de pret, este ca probabil, asa cum s-a intamplat in momentul cand s-au facut demersurile pentru constructia solutiei si mai toata lumea a strambat din sprancene cand a auzit de Internet-Romania-Calculator-Content_cu_copyright, si voi aveti impresia gresita ca, implicand respectivele elemente, trebuie sa fie foarte ieftin, sau gratis, pentru ca oricum se poate gasi pe dc++

.
Din pacate, pentru mai toata lumea, retransmisia contentului nu este gratuita, chiar daca implica Internet-Romania-etc.
Anyway, scump sau ieftin, "vizionare placuta" pentru urmatoarele 2 saptamani.