pe aia de pe dacia ii recomand si eu - n-am luat nimic prin telefon, de fiecare data m-am dus acolo asa ca nu stiu exact cum stau cu livrarea. in schimb combinatia de buzdugane de pui si sos de usturoi e geniala. mai ales daca usturoiul e inca rece si puiul cald.
alte locuri de pe unde am mai luat:
www.hailamasa.ro - specific romanesc. frati cu bumerang si cu wu xing parca. mancare oarecum ok, cu toate ca multi dintre colegii mei s-au cam plictisit de ea si zic ca-i cam sleita. preturi rezonabile.
www.tajrestaurant.ro - eu nu mi-am comandat personal niciodata dar astia de la munca si-au mai luat. foarte incantati de mancare. cam scump in schimb.
Restaurant Casa - n-au site, doar numar de telefon. de la astia tot luam in ultima vreme. Mancare buna, portii mari, preturi ok. In ultima vreme mie mi se par ca s-au mai micsorat portiile (eu-s mai mancau) dar ceilalti zic ca se satura de fiecare data. Recomand specialitatile, ale casei (indian, portughez, mexican etc.) si snitel Rostock si Berlin.
L.E. - mi-am dat seama ca astia de la Casa nu livreaza acasa. Poti doar sa comanzi prin telefon si sa te duci sa le ridici. Atasez si un meniu pentru cine e totusi interesat.
Cuptorul cu lemne - mi s-a parut o pizza ok.
Dines - n-am comandat dar au o shaorma acceptabila.
Trenta Pizza - pizza ok, mai ales mexicana. mie imi plac de obicei blaturile pufoase dar aici cel subtire e mult mai ok. din pacate dupa cateva felii pare cam slinoasa dar totusi e ok.
parca mai sunt cateva dar imi cam scapa pe moment.