|
LP merge bine sub XP, cel putin pe sistemul meu. C2D6600 oc in 3GHz cu 2GHz ram si BFG 8800GTS OC 320mb. in 1280x720 fara AA si cu restul la max, inclusiv AF16X, da 55FPS average in test. drivere nvidia 158.22. o sa incerc mai incolo si pe vista (dupa ce il reinstalez) si postez atunci.
anul trecut cind aveam X360 am tras si eu demoul si l-am jucat pe un lcd in 1280x720. graphic wise nu mi se pare mare diferenta. de fapt, sincer sa fiu nu imi dau seama de vreo diferenta. poate puse in paralel nivelele pe 2 display-uri sa poti sa faci o comparatie, altfel nu. cit priveste preturile, intr-adevar, BFG-ul meu costa cit un X360. poate nu as fi trecut de la BFG 7900GT la BFG 8800GTS daca nu mi s-ar fi propus un upgrade avantajos, insa asa a meritat.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think |