Thread: N E W S
View Single Post
Old 18-05-2007, 15:18   #1038 (permalink)
parintele
Registered User

parintele's Avatar

pai mai mestere, pe data de 8 mai, acum 4-5 pagini, adica pe pagina 49, TU ai fost ala care s-a apucat sa COMBATA nsite opinii...
mir a zis ce i se pare lui interesant la s5is...

Quote:
Exact. Un prim lucru foarte destept la Canin S5 IS este patina de blitz extern. Panasonic aveau de multa vreme pe FZ10/20/30/50
iar tu te-ai apucat sa spui ca e naspa, ca pleaca de la 36 mm, ca oly are 18x iar sony 15x, apar acuma...si ca sunt bune, si ca ....ABERATII....

or fi, pt tine, oamenii discutau din punctul lor de vedere DE CE x e ok...

din cauza interventiei tale, si a insistentei, s-a discutat 5 pagini TOTAL AIUREA, in care oamenii si-au pierdut vremea sa se contreze cu tine....iar tu atata ai facut, ai tinut-o pe-a ta, ca e focala mare, ca e calitatea buna, ca e ieftin, ca tie iti ajunge, etc....

TOTAL PE LANGA....si TU esti ala care de la inceput nu ai facut decat sa creezi POLEMICA pe marginea unei NOUTATI ....
ok, gata, am inteles, nu iti place canonul, e prost, o fi ...iti palce sony ca e bun, bravos, o fi....ce rost are pierderea asta de vreme...POZE, cand iti iei sau cand faci , vino si uimeste-ne....

sa ne spui ca e bun nu valoreaza prea mult din punctul meu de vedere..

prin urmare
Quote:
Asta ziceam si eu ca nu au nici o legatura cu ceea ce spuneam eu...mai ales ca eu vorbeam despre distanta focala, nu despre "zoom"
Apoi, eu am dat niste link-uri cu pozele scoase de un aparat abia aparut pe piata, in sectiunea NEWS, nu am spus ca e grozav, nu am spus ca e mai bun decat un DSLR...dar nu stiu ce legatura au interventiile voastre cu acest topic...
ai dreptate cand spui ca nu are legatura... a avut initial, acum nu mai are pt ca ai omorat discutia 5 pagini incarcand sa ne convingi ca ce iti palce tie e bun sau ieftin sau potrivit pt tine...o fi DAR E OFF TOPIC...
ti-ai spus o parere, am retinut, unii din noi gandim altfel, hai sa terminam...

parintele is offline    Reply With Quote