|
Nu mi-am facut cont "trial" din pricina marketingului defectuos. Inainte cu a ma complica cu retinerea unei parole si divulgarea unui cont de email (potential de spam ulterior) este obligatoriu sa stiu ce ma asteapta inauntru iar asta nu se va realiza niciodata cind in pagina principala troneaza direct un log in si un link la providerul serviciului respectiv.
Altfel, for all i know, eu am pe tv vreo 60 canale asa ca nu am nici un motiv sa cred ca un serviciu netransparent cu "43" de canale imi va oferi imense surprize dupa ce trec de tot procesul de inregistrare si activare "manuala".
Asa ca cred ca trebuie sa mai treceti o data prin procesul de customer research si sa va dati seama ca cel care va da bani pe acest serviciu nu este acelasi cu cel care are 50 conturi pe yahoo pe care e dispus sa le divulge in orb pentru ca oricum primeste numai spam pe ele.
Tot in linia profilului acestui customer, pina si in tarisoara noastra wireless-ul este o optiune din ce in ce mai prezenta si in plus toti marii provideri de internet folosesc acum "oficial" DHCP. Asta inseamna ca chiar si acasa, pe un proivider care nu e la fel de idiot ca si concurenta lui, o data la citeva luni pina la un an or so mi se poate schimba ip-ul, ca sa nu vorbesc de momentul in care te conectezi la o retea wireless in restaurant. Iar eu inafara de site-uri de pr0n nu cunosc nici un serviciu serios pe bani care sa se panicheze de ip-ul sau multitudinea de ip-uri de pe care ma conectez. In momentul in care nu exista posibilitatea mai multor sesiuni concurente cu aceleasi user/pass problama share-ului acestora cu prietenii mei sau cu soacra-mea este exclusiv problema mea, si dreptul meu ca serviciul sa fie activ 24/7 la un singur terminal indiferent care este identitatea acestuia.
2 eurocenti+TVA
|