View Single Post
Old 22-05-2007, 03:04   #15 (permalink)
zulu
Registered User

Nu mai pun quotes pe aici ca sunt prea multe posturi care vad ca se leaga de ce am scris ...

Ce nu inteleg cei care pretind ca NU exsista o rasa mai "tare" este ca Blizzard la vremea la care facea SC, nu era o adunatura de indivizi cu conturi grase, ci de tineri creativi. Nu faceau "perfect ballance" ca in WoW sa zicem? Mai curand isi foloseau mintea.
Terran-ul este cel mai bun si cel mai dificil de jucat. Tocmai prin faptul ca este cel mai complex, este un dezavabtaj major in meciurile lungi. Faptul ca in sine, sa joci cu el este un dezavantaj prin gradul de implicare in controlul jocului, il face "usor" de batut pentru jocuri cu persone cu nivel mediu de experienta.
Pentru restul de comentarii... genul jocului este RTS , nu RTT, adica STRATEGY, nu TACTICS. Cu alte cuvinte, conteaza strategia. In concursuri s-au folosit harti mici cu resurse limitate pentru ca "resursa" concursului (timpul) era si ea limitata. Orice jucator cu foarte multa experienta adora BGH pentru ca acolo puteai sa arati cu adevarat de ce esti capabil la nivel strategic, nu tactic. A pardon, nu se bazeaza pe rush jocul ... mda, esti noob daca nu joci doar la rush, nu ?
Ma rog, este inutila discutia. Dupa vreo 2-3000 (nu exagerez) de ore jucate in Lan si pe net mai tarziu, cred ca stiu ce vorbesc, dar deh, altii cu vreo 200 la activ sunt maestrii.
A, inca ceva ... resurse limitate ? Total Anihilation sau Supreme Commander ca sa inteleaga si colegii mai tineri e un joc prost de strategie, ca are resurse limitate, nu ?
Whatever, vine omul cu amintiri si comentarii, si repede hai sa sarim cu texte ca noob si nu stiu ce.

P.S. Mothership-ul ala e o tampenie de luat ochii. Sper sa mai existe recall si storm la protoss, era cam singura arma eficienta impotriva terran...

zulu is offline    Reply With Quote