Da, la zerg rush-ul e valabul oricand, la orice ora. Ideea e ca trebuie sa ai catei aproape de baza inamica mereu, in caz ca vine sa te atace ramane descoperit si fugi cu ei repede la tarani (scv-uri, probe, etc).
Ca Protoss te contrazic. Aia 2 darci iti iau vreo 5 minute sa-i faci, ce te faci cand terranul aduce mine si le planteaza langa gate-urile tale? Pe unde mai scoti darcul?

Faci fotoane? Faci, dar iti mai ia putin timp pana strangi bani de templari, asa ca dupa vulturii de rigoare te vei trezi cu un tanc, doua... care sigur iti vor trage in probe. Si uite asa pierzi.
Merita sa te duci direct pe darci NUMAI cand studiezi baza celuilalt si-l vezi ca se inchide, joaca defensiv si ca nu are de gand sa iasa prea curand la atac. Dar si-atunci zic sa te gandesti bine, ca nu stii ce drop te-asteapta.
Protoss vs Zerg iar nu te sustin. Fotoanele se fac doar ca detector si suport pana aduci trupele, 2-3 pe langa minerale, sa nu-ti aduca zergul catei, lurkeri sau mute. Pana la Carriere, ai mult de mancat, daca zergul are 3 expansiuni si tu nici una, iar ai pierdut. Carrierele cad jos cu pague, cu 2 divizii de hidre + cativa devoureri. Nu e bine. Carriere faci pentru suport, pe deasupra a doua divizii de zeloti, doua de dragooni si ceva templari. Nu te duci doar cu ele ca ti le da jos instant.
Corsairi la terani? Nu. Bani aruncati aiurea. Iti vine cu tancuri, si poti da cel mult disruption, dar le muta mai incolo. Iti trebuie putere de foc, nu zburatoare. Cel putin nu asa, gratuit.
Terran vs Protoss nu faci wraith-uri.

Decat asa, cateva, daca vrei sa-i cureti o expansiune, dar omul va avea 2-3 fotoane, vezi mai sus de ce. Wraith-urile se fac pe hartile cu insule, au dmg mare in aer si cloack-ul ala se duce repede daca omul are observeri si 3 dragoni. Bani aruncati...
Terran vs Zerg? Eu imi tin overlorzii deasupra hidrelor, sau intre 2-3 spore-uri. Cum ii dai tu jos cu wraithuri? Doar la sacrificiu, dar pe mine ma costa doar 100 minerale un balon, pe cand tu dai si garla de gaz pe avioane. Si crede-ma, nu ma dai inapoi la evolutie, pana faci wraith-uri am deja expansiuni.
Ti-am spus astea nu ca sa ma dau jucator (si eu mananc bataie la greu), dar ai cerut sa impartasesc. Joaca foarte mult (cat iti permite timpul liber), si ai sa vezi ca vei renunta la tehnicile de mai sus. Elementele cheie in jocul asta sunt rapiditatea atacului, surpriza, contra-atacul si stress-ul. Un jucator pe care il chinui tot atacandu-l pe la expansiuni, tot hartuindu-l imediat ce-si muta armata putin, se va enerva si va face o greseala cat casa.
Think about it.