View Single Post
Old 26-05-2007, 05:27   #39 (permalink)
scorpi-on
Registered User

scorpi-on's Avatar

[QUOTE=pollpicasso;37145096
curele sau lenjerie de barbati nu aduci?cred ca ar avea trecere buna.mersi.bafta la vanzare[/QUOTE]

Sal, momentan am doar marimi mari la curele (doar 2 modele cred), iar lenjerie mai am niste boxeri CK. Ms pt interes.

Quote:
Originally Posted by zetu1984 View Post
scorpi-on, am intrat aici ca ma interesa o pereche de incaltari si am vazut discutia.
am vazut ca te-a deranjat ca a postat yr1 diverse chestii. tu ai zis ca n-au legatura cu threadul. ba au. a zis ca sunt facaturi. e vorba de ce vinzi tu aici. nimeni nu e obligat sa posteze doar daca cumpara. ca daca vrei iti pun niste intrebari despre marfa prin care pot sa fac alti useri sa intelega ce vreau sa zic. deci s-ar zice ca nu as posta aiurea, doar pun intrebari. ca doar nu cumpar fara sa intreb si eu. sunt banii mei in joc.

apreciez ca unii dintre useri mentioneaza in thread ca sunt replica sau cum vor ei sa le zica. tu in schimb nu ai zis ca sunt facaturi si lasi lumea sa intelega ca ar fii adevaraciuni.

in ultimul post al lu yr1 e o poza cu ce ai tu si una cu cei originali (cei albi cu crem si negru). chiar si inainte sa posteze el am vazut ca DG-il (sigla cusuta pe limba) la ce ai tu este facuta f prost, sunt spatii intre cusaturi, ceea ce nu ar face d&g.

nu e nici o combinatie de stricat. dar 90% stiu ce cumpara si ar cumpara oricum. asa ca nu ar strica sa treci "replica" pe undeva.

bafta la vanzare.
Sal, nu e vorba de nici un deranj, am spus si atunci o spun si acum ca orice observatzie e binevanita. Inainte de toate daca vroiaia sa cumperi ceva te-ai fi uitat la data la care am postat ultima data pe acest thread (26/10/2006) si ti-ai fi dat seama ca nu mai e valabil. Cat despre observatziile facute mai sus am aflat si eu mai tarziu ca modelul care l-am avut eu era unul mai vechi, asa cum de exemplu la tricourile de la ittierre cele mai vechi au eticheta cat de cat patrata si mai mare (asa cum am vazut si prin pozele de pe threadul tau), iar cele mai noi dreptunghiulare si mai mici. Ma rog, nu cred ca te intereseaza...
Problema e ca nu ai pus nici o intrebare, asa ca nu stiu la ce sa iti raspund... Ceea ce faci tu nu e frumos, mai ales ca am vazut ca vinzi si tu cate ceva...

Acest thread nu mai este valabil, se poate inchide!
(pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)!
Pt. mai multe produse vizitatzi si home page!

scorpi-on is offline