@mandea :
eu nu vreau bre nimik
cel mult visez la ziua cand oamenii nu se mai lasa prostiti de gargara.
in cauzl de fata asta ar insemna sa inteleaga DESPRE CE E VORBA.
e "corect" sa compari produse similare dar NU e corect sa nu pricepi ca toate aparatele pe care le compari sunt ZERO in fapt si sa nu incerci sa imi explici mie cum nu stiu cine foloseste criterii stiintifice samd...sau, cum x e mai prost decat y PT CA uite ce teste fac aia si uite ce rezultate.
testele alea sunt DEGEABA, DIN START nu ai ce testa "stiintific" ...
e ca si cum as testa stiintific 2 feluri de apa din garla...si as spune x e mai potabila decat y...da, corect, dar pricepeti odata ca, defapt, AMBELE, TOATE te baga in spital???
despre asta e vorba... ca sa vorbesti de stiinta ar trebui sa pleci de la un REPER cat de cat ok...
daca te apuci si compari aiurea tone de produse uitand de fapt care e treaba nu faci decat sa pierzi ESENTIALUL...
cam asta imi doresc...intr-o lume ideala sa nu mai citesc prostii si pseudo stiinta...
mizeriile alea nu au treaba cu stiinta...repet, chair pe aparate de 3000 observi lejer ERORI, fata de ce va inchipuiti voi ENORME.... cand va aud cu "uite ce poze face ala" samd...ma apuca rasul...pt ca stiu ca poza aia e 80% FALS... culori pe langa, contrast in pom, saturatie infecta ca sa ia ochii si sa zici "wow"...
in fapt o mizerie...
deci da, comapri produse similare...si eu pot masura stiintific 2 poze...problema e pozlee reprezinta realitatea? ca aia e diferenta intre grafica si realitate... in mod evident, NU...pt ca din 5 pixeli 1 e inregistrat cat de cat corect iar restul de 4 sunt aproximati...
astea nu sunt aparate de fotografiat sunt aparate care fac poze singure
doar daca acceoti realitatea asta poti fi cat de cat obiectiv...daca vi si incerci sa ma convingi ca "teste stiintifice" samd...n-am ce sa mai dezbat...
in fine, eu am obosit de discutia asta. nu pot decat sa va doresc sa ajungeti intr-o zi sa puenti mana pe ceva ca lumea si sa vedeti singuri ce si cum. sunt chestii pe care oricat le-am explica nu le intelegi decat vazand practic ...