View Single Post
Old 02-06-2007, 06:16   #89 (permalink)
Zeratull
Registered User

1.
Mister X

Exista ceea ce se numeste PVPGN (emulare la battle.net). Pe Romania, serverul Gamespace. Vezi starcraft.ro . Pe "restul lumii" exista serverul Abyss. Vezi starcraft.theabyss.eu. Mai exista si altele (parca mai sunt vreo 2-3 prin tara dar nu prea sunt populate). Eu gasisem la un moment dat o lista de servere pvpgn worldwide, dar vad ca la ora asta nu prea se incarca. Oricum, acum stii ce sa cauti si, as always, google is your best friend

2.
mmm ... theorycraft .... va recomand teamliquid.net ... in opinia mea mult peste gosugamers (in ceea ce priveste calitatea informatiilor).

3.
Boxer e depasit. Acel an (sau acele luni) cat nu s-a atins de joc l-au "aranjat". Totodata, e cam batran (pentru progaming-ul de la ei). Toata chestia asta cu revenirea lui este considerata o miscare de "marketing" a armatei... PR

4.
Bisu e on top la momentul asta. Cel mai bun jucator de StarCraft din lume Savior a fost un timp no.1, pana a venit Bisu si .... l-a cam umilit. Daa, i-au tot gasit scuze ... ca era obosit, ca blabla.... Adevarul este ca si-a luat-o over and over. (finala MSL2006, RaceWars2007, finala WWI2007).

5.
Romania e in optimi la CupaMondiala :-"

6.
Chestiile alea gen: z>t>p>z, t>z ..... sunt total aiurea. Se poate vorbi de asa ceva, DOAR daca luam in considerare jucatorul. NU exista rasa suprema. Luand-o de la noobi pana la pro-gameri, daca nu esti 'mentally challenged', ai aceleasi sanse cu oricare din cele 3 rase (vorbim de un joc impotriva unui adversar DE ACELASI NIVEL!!!).

gl, hf.

Zeratull is offline    Reply With Quote