Thread: Nokia N95
View Single Post
Old 05-06-2007, 14:25   #202 (permalink)
crocus
Registered User

crocus's Avatar

Am gasit card Nokia original de 2gb, la pretul de 2,5 milioane! Oribil de scump.
Am cumparat card TakeMS, tot de 2gb, la 800 de mii. Merge perfect pe N95.
Nu voi incerca vreun card de 4gb, pentru ca-mi ajunge, deocamdata, cel de 2gb.

Referitor la toc, cred ca voi alege varianta Nokia, cu arici, pentru ca ma streseaza rau figura cu interferenta magnetica asupra aplicatiilor. Totusi, s-a mai lovit cineva de problema asta?

Reiau postul de mai sus, cu scuzele de rigoare, pentru a fi explicit:
"Problema: am reusit sa gasesc un toc de curea pentru N95, modelul avand clapa magnetica. Ori de cate ori introduc telefonul in toc, se activeaza meniul multimedia, pentru cateva secunde. Se comporta ca si cum as misca slide-ul in jos, desi nu il misc nici macar un mm, verificat. Am presupus ca situatia se datoreaza campului magnetic de la clapa (are doi magneti mici), astfel ca am repetat figura doar apropiind telefonul de toc, fara sa-l si introduc. Da, figura se repeta, chiar daca doar "plimb" usor telefonul pe langa inchizatoarea tocului.
A mai patit cineva figura asta?!? Sau e nebun telefonul meu?
Rog testati si voi si postati aici concluzia.
Ca fapt divers, tocul original Nokia este cu arici, si nu magnetic. Probabil ca la Nokia se stie de faza asta, insa eu nu am gasit nicaieri nici o avertizare."
Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus P5E3 Premium WiFi-AP, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465

crocus is offline    Reply With Quote