View Single Post
Old 06-06-2007, 19:56   #98 (permalink)
1bit
Registered User

1bit's Avatar

Quote:
Originally Posted by altceva View Post
Caut partener de invatat, cu care sa joc constant (o data la 2-3 zile, poate chiar in fiecare zi un meci, doua). Caut un jucator mediocru, care vrea sa invete, care stie ca are o multime de timpi morti (ca mine), care sa le aiba cat de cat cu micro , dar sa nu imi rupa baza cu 3 marini, ca Boxer
Eu n-am mai jucat de ani buni, mi-am pierdut dexteritatea, iar cel putin la capitolul economie sunt varza, inca am probleme sa trec de prima expansiune (ori ma blochez pe atac si uit sa ma extind in al doilea loc, ori ma blochez pe aparare si uit sa ma extind, ori imi fac expansiuni si nu le apar, ori imi ia prea multa concentrare un drop si iar uit, etc). Mi-e greu sa corelez managementul trupelor si dezvoltarea simultana in baza, notiunile le am, imi trebuie antrenament. Nu vreau un jucator bun, cu skill, pentru ca nu invat nimic tot mancand bataie, ci unul de nota 5-6, la fel ca mine, sa invatam reciproc tot jucand, mereu, sa-mi pot vedea replay-urile si sa vad unde am lacune.

Astept un pm de la cineva care corespunde descrierii facute.
cred ca intru in descrierea ta si sunt la fel de doritor ca si tine...
imi dai un pm eventual cu niste intervale orare in care ai timp si ne rupem putin...

oricum.. cum zicea cineva mai sus.. n-am retinut exact.. e mai bine sa joci cu o gama mai mare de jucatori, dar care nu stii cat de bine joaca... pentru asta te duci pe bnet si creezi/intrii in jocuri gen "lt 1v1". si iti garantez ca o sa ai parte si de unii si de altii... ideal fiind evident sa nu stii de dinainte cum joaca... sau cu atat mai rau.. sa ii inveti si sa joci numai adaptandu-te dupa greselile lor.. (aici ma refer cand joci mult vs 1 sau maxim 2.. daca joci vs 100, e chiar de dorit sa te adaptezi tuturor greselilor)

1bit is online now    Reply With Quote