Thread: Nokia N95
View Single Post
Old 06-06-2007, 21:16   #216 (permalink)
crocus
Registered User

crocus's Avatar

Nu l-am luat din magazin... e second, cumparat de prin Franta, cred, pentru ca are manualul si garantia in franceza. N-am avut de unde sa dau atatia bani cat costa N95 in magazinele noastre.

Referitor la apelarea vocala, si eu am banuit, ca si tine, ca etichetele vocale sunt presetate in limba telefonului. Totusi, nu-mi plac deloc meniurile in romana si il tin in continuare pe engleza, ca si pana acum. Ei bine, desi sintetizatorul vocal stalceste cuvintele atunci cand le repeta (deci etichetele sunt in engleza), dupa resoftare telefonul recunoaste perfect, din prima, orice comanda pe care i-o dau in limba romana (fara modificari de accent sau intonatie din partea mea). Pana sa fie resoftat, nu bunghea nimic, ori imi spunea "no match found", ori apela pe altcineva decat ceream eu.

Alte schimbari dupa resoftare, de data asta neplacute: imi cere mereu cheia de criptare WEP de la reteaua mea wireless, cand ma conectez la Net prin orice alt program decat navigarea lui proprie. O tine minte in programul lui de navigare, dar nu o exporta si altor programe (nu facea chestia asta pana la resoftare). Se conecteaza ceva mai greu la sateliti, prin GPS, insa ar putea sa fie si din faptul ca azi au cam fost nori.

O schimbare majora in bine: cand vorbeam la telefon cu slide-ul inchis, auzeam periodic in casca un fel de "click", datorat contactului dintre slide si corpul telefonului (cand il apasam mai tare la ureche). Dupa resoftare, "click"-ul respectiv a disparut complet, indiferent de pozitia telefonului la ureche.
Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus P5E3 Premium WiFi-AP, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465

crocus is offline    Reply With Quote