|
De atins sigur ca se atinge in continuare, doar ca inainte se auzea si un zgomot in casca, atunci cand se intampla acest lucru, ca un fel de "bip" sau "click" sonor de avertizare. Cand l-am auzit la inceput am fost foarte derutat, dupa aia m-am prins si vorbeam numai cu slide-ul deschis.
Acum, dupa resoftare, zgomotul respectiv a disparut, vorbesc linistit cu slide-ul inchis, se aude normal.
Cu Nemesis nu ma mai joc, am busit un E50 din motive de nepricepere si a trebuit sa fac un drum la service. Pe langa limba romana, au mai aparut rusa, araba, ebraica si spaniola (mai are engleza, franceza, italiana si germana). E super distractiv sa pui sintetizatorul sa-ti apeleze un nume din agenda in araba! Mai nasol e sa gasesti meniul de limbi, dupa aia, ca sa pui engleza la loc...
__________________ Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus P5E3 Premium WiFi-AP, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465 |