Am sa revin asupra parerii mele in privinta invatatului cu cineva superior in skill. Am gresit spunand ca "nu poti invata nimic atunci cand mananci bataie", in definitiv tot inveti ceva, inveti sa te imprietenesti cu tensiunea.
Eu unul inca am probleme cu ea, nu o pot neglija, jocul este extrem de solicitant (datorita lipsei de antrenament si dorintei de castig in acelasi timp) si pot spune ca momentan, indiferent de nivelul adversarului, deocamdata tot ma chinui sa ma corelez. Nu-mi place inca, nu sunt fluid, uit secunde bune de mici actiuni incepute, si asta ma agaseaza.
Am jucat aseara cu userul Ywan, un vechi prieten de-al meu, inca nu am pretentia sa-l inving, dar vreau sa spun ca meciurile cu el au fost sisifice!

Am dat din mine tot ce era mai bun, iar la sfarsit, cand m-am uitat la replay, am vazut ca am jucat ca o cizma. Am constatat unde am gresit, insa sunt constient ca greselile astea le-as fi facut si cu unul de acelasi nivel ca si mine. Asa ca de-asta consider ca inca n-are rost sa imi masor puterile cu cineva de nivel superior.
Am jucat tot aseara apoi, cu userul Fatman Joe, care s-a dovedit a fi apropiat de mine ca nivel de dificultate.

Din pacate n-am jucat decat un meci, dar chiar si cu el, care a fost mai "tolerant" in ofensive, am facut greseli mari cat casa. Ma uitam la replay si cand vedeam ca aveam 3000 de minerale si nu produceam de la nici o cladire, imi venea sa ma apuc cu mainile de cap.
Trebuie jucat. Repetitie, repetitie, repetitie. Numai asa poti ajunge un jucator cat de cat competitiv. Cu adevarat bun vei ajunge mult mai tarziu.