View Single Post
Old 28-06-2007, 11:32   #6 (permalink)
-=Gamer X=-
Registered User

Post poll

Da.
dark_one a punctat foarte bine idea.

Mai completez eu putin, avand si PC, imi pot da seama de uriasele diferente dintre astea doua. Un lucru este cert. Cei care detin un PC si se joaca jocuri exclusiv pe el, nu vor accepta niciodata sa fie surclasati de consola.
Si inca ceva: Consola se imbunatateste la fiecare noua (re)lansare (iar ultimile console "renascute" am impresia ca inglobeaza perfectiunea absoluta !!!), dar jocurile de pe calculator vor ramane la fel si peste 20 de ani ! Ce sa-i mai ceri unui joc de PC ? Grafica care n-o are ! (ptr. ca nu ne-o permitem); Si daca intamplator o are ? si ti-o permiti (vezi Tetris), altceva in plus nu prea iti poti imagina. Decat poate niste fire bagate-n creier cu care sa controlezi personajul prin "telepatie", fara tastatura. Asta va fi urmatoarea revolutie a PC-urilor. Ele momentan sunt depasite de depaaarte de chestii gen "six-axis", etc.etc.
+ Dezvantajul urias al PC-urilor in comparatie cu consolele, e ca la PC-uri, ca sa te bucuri de grafica next gen data de PS2/XBox360, e ca tre' sa investesti in calculatoare si trebuie sa bagi in ele cat 3-4 console "ultimul racnet", ca sa ai parte de o grafica cat de cat.
Iar de compatibilitati intre componente, virusi, probleme instalare/loading........nu mai are rost sa vb.
Ori te bucuri de joc, ori iti face viata un iad.
Aici numai player-ul alege. Si slava Domnului....avem de unde alege.

Deci da, raspunsul meu daca ar fi sa le compar............... merg si eu tot pe mana consolelor.

Last edited by -=Gamer X=-; 28-06-2007 at 11:34.. Reason: small grammat. error

-=Gamer X=- is offline