View Single Post
Old 28-06-2007, 14:24   #7 (permalink)
CBlack
Registered User

CBlack's Avatar

Pentru lascarica shi Andrei221 explic : pe thread-ul ps3 vs. wii. vs. xbox360 neam inteles ca razboiul consolelor s-a terminat shi am hotarit sa facem un thread console vs. calculator ( daca fac un asemenea thread pe sectiunea hardware nimeni nu o va lua in serios ) daca vreti faceti un threadasemanator pe hardware eu nu ma apuc.

Cit despre parelrile lui dark_one shi Gamer X dupa parerea mea sint complet corecte (anume cu situatia din romania shi cea de peste hotare) numai ca ash adauga ca eu chiar nu iau in serios consolele majoritatea din PC gamers (am fost shi eu d'asta ) nici nu au auzit de console (ma refer la republica moldova) fiindca la noi ele oficial nici nu se vind (doar o firma din chisinau aduce xbox 360(410euro) shi wii(340 euro)) ps3(800$) au adus odata vreo 10 shi s-au terminat (dar multi isi aduc din italia sau din alte tari in care sint plecati). . Nushtiu poate la voi situatia cu PC gamerii este mai buna dar la noi sint absolut dezinformati anume ca sint foarte multi (fiindca toti spun parintilor ca le trebuie pc pentru invatatura shi le cumpara de anul nou de ziua de nashtere etc.) shi ei dezvolta intens PC industria.

CBlack is offline